vt-header-cd03735c959d194dc5d9640c84f6cda41195c923926eebb71903d017f30d801e

Gusbourne-middag

De siste årene har verden virkelig fått øynene opp for kvaliteten og potensialet i vin fra England – og da aller mest musserende vin. Det beste måler seg med det legendene fra Champagne. En av de aller beste Engelske vinprodusentene er Gusbourne Estate i Kent. Vi har hatt flere viner fra Gusbourne på kartet helt siden vi åpnet, og de som har smakt, skjønner hvorfor. Derfor er vi litt ekstra stolte over at vi nå er blitt utnevnt til ambassadør for  Gusbourne. Vi er den eneste restauranten i Nord-Norge som er valgt, og er i selskap med Michelin-restauranter i Stavanger og Trondheim. 

Torsdag 13. februar markerer vi starten på samarbeidet med en 7-retters middag (med litt til), spesielt tilpasset 7 av Gusbournes viner. Det blir både musserende, samt røde og hvite stille-viner, inkludert eksklusive og kostbare dråper i begrenset opplag. Dette vil du virkelig ikke gå glipp av!

Pris: 2495 kroner for mat og vin

Tid: 13. februar kl. 18.00

For booking, send oss en e-post på restaurant1893@strawberry.no. 

_DSF3168-Enhanced
1893 logo

Åpningstider:

Frokost:

  1. mandag - fredag
  2. lørdag - søndag

Lunsj:

  1. mandag - søndag

Middag:

  1. mandag - søndag

Bar:

  1. mandag - torsdag
  2. fredag - lørdag
  3. søndag

Kjøkkenet stenger kl. 21