
Gusbourne-middag
De siste årene har verden virkelig fått øynene opp for kvaliteten og potensialet i vin fra England – og da aller mest musserende vin. Det beste måler seg med det legendene fra Champagne. En av de aller beste Engelske vinprodusentene er Gusbourne Estate i Kent. Vi har hatt flere viner fra Gusbourne på kartet helt siden vi åpnet, og de som har smakt, skjønner hvorfor. Derfor er vi litt ekstra stolte over at vi nå er blitt utnevnt til ambassadør for Gusbourne. Vi er den eneste restauranten i Nord-Norge som er valgt, og er i selskap med Michelin-restauranter i Stavanger og Trondheim.
Torsdag 13. februar markerer vi starten på samarbeidet med en 7-retters middag (med litt til), spesielt tilpasset 7 av Gusbournes viner. Det blir både musserende, samt røde og hvite stille-viner, inkludert eksklusive og kostbare dråper i begrenset opplag. Dette vil du virkelig ikke gå glipp av!
Pris: 2495 kroner for mat og vin
Tid: 13. februar kl. 18.00
For booking, send oss en e-post på restaurant1893@strawberry.no.

Åpningstider:
Frokost:
- mandag - fredag
- lørdag - søndag
Lunsj:
- mandag - søndag
Middag:
- mandag - søndag
Bar:
- mandag - torsdag
- fredag - lørdag
- søndag
Kjøkkenet stenger kl. 21
Kontakt:
- Telefon +47 480 89 048
- E-post restaurant1893@strawberry.no
- Adresse Havnegata 2 8450 Stokmarknes