
Champagne-middag med Nikolai Svorte
Nikolai Svorte er de tre siste årene kåret til Norges beste vinkelner. Tidligere var han head sommelier på Michelin-restauranten Speilsalen i Trondheim, men i dag jobber han fulltid med Champagne i Remuage by Moestue.
Nikolai er ikke bare ekspert på Champagne, han er også utrolig dyktig på mat- og vinkombinasjoner.
Denne fredagen presenterer han 6 strålende viner fra Remuage sin portefølje, til en eksklusiv meny Iver har satt sammen med noen av Champagens beste venner : trøffel, kaviar og østers.
Meny
Østers
Veuve Fourny 1er Cru Blanc de Blancs Brut Nature
Toast med kongekrabbe og trøffel
Mouzon-Leroux L'atavique Verzy Grand Cru Extra Brut
Kamskjell med skalldyrsaus, rose og solbærtre
Pierre Gerbais Grain de Celles Rosé
Piggvar med vin jaune, kantarell, kaldpresset rapsolje og kaviar
Nicolas Maillart Chaillots Gillis Blanc de Blancs Extra Brut 2018
And med svart hvitløk og selleriravioli
Doyard Coteaux Champenois Aÿ Rouge 2022
Popcornis med grillet maiskrem og kaviar
Billecart-Salmon Demi-Sec
Tid: 19.00 (med mulighet for et glass Champagne i baren først).
Pris: 2295,- per person for mat og vin.
For spørsmål eller booking: restaurant1893@strawberry.no eller tlf. 90046367.

Åpningstider:
Frokost:
- mandag - fredag
- lørdag - søndag
Lunsj:
- mandag - søndag
Middag:
- mandag - søndag
Bar:
- mandag - torsdag
- fredag - lørdag
- søndag
Kjøkkenet stenger kl. 21
Kontakt:
- Telefon +47 480 89 048
- E-post restaurant1893@strawberry.no
- Adresse Havnegata 2 8450 Stokmarknes