champagne-438448

Champagne-middag med Nikolai Svorte

IMG_04131002.jpg.webpNikolai Svorte er de tre siste årene kåret til Norges beste vinkelner. Tidligere var han head sommelier på Michelin-restauranten Speilsalen i Trondheim, men i dag jobber han fulltid med Champagne i Remuage by Moestue. 

Nikolai er ikke bare ekspert på Champagne, han er også utrolig dyktig på mat- og vinkombinasjoner.

Denne fredagen presenterer han 6 strålende viner fra Remuage sin portefølje, til en eksklusiv meny Iver har satt sammen med noen av Champagens beste venner : trøffel, kaviar og østers. 

 

Meny

Østers
Veuve Fourny 1er Cru Blanc de Blancs Brut Nature

Toast med kongekrabbe og trøffel
Mouzon-Leroux L'atavique Verzy Grand Cru Extra Brut

Kamskjell med skalldyrsaus, rose og solbærtre
Pierre Gerbais Grain de Celles Rosé

Piggvar med vin jaune, kantarell, kaldpresset rapsolje og kaviar
Nicolas Maillart Chaillots Gillis Blanc de Blancs Extra Brut 2018

And med svart hvitløk og selleriravioli
Doyard Coteaux Champenois Aÿ Rouge 2022
 

Popcornis med grillet maiskrem og kaviar
Billecart-Salmon Demi-Sec
 

 

Tid: 19.00 (med mulighet for et glass Champagne i baren først).
Pris: 2295,- per person for mat og vin.

 

For spørsmål eller booking: restaurant1893@strawberry.no eller tlf. 90046367.

_DSF3168-Enhanced
1893 logo

Åpningstider:

Frokost:

  1. mandag - fredag
  2. lørdag - søndag

Lunsj:

  1. mandag - søndag

Middag:

  1. mandag - søndag

Bar:

  1. mandag - torsdag
  2. fredag - lørdag
  3. søndag

Kjøkkenet stenger kl. 21