meat-2758553

Biff og Barolo

Få ting er bedre en biff og en god Barolo – spesielt om høsten!

Som del av Vesterålen Vinfestival inviterer vi derfor til en kveld der de strålende baroloene fra Dosio står i sentrum, og gir deg en smaksreise rett fra hjertet av Piemonte.

Med oss for kvelden har vi vinstjerneskuddet Helmer Helmersen – «Norges yngste vinekspert» – som forteller oss om historien bak vinene. Med Helmer følger god steming-garanti. 

Kjøkkenet serverer tre variasjoner av biff til tre av Dosios nydelige røde viner, før kvelden avsluttes med en klassisk Tiramisu.

 

Meny:

Carpaccio med trøffel
Dosio Langhe Nebbiolo

Marmorert ytrefilet med sort hvitløk
Dosio Barolo Serradenari 2016

Entrecôte – på italiensk vis
Dosio Barolo Dissati 2016 Magnum

Tiramisu
Kaffe fra Tim Wendelboe

 

Fredag 10. oktober kl 18.00

Pris: 1395,- pr person

For spørsmål, send oss en e-post på restaurant1893@strawberry.no. 

Det er få billetter tilgjengelig – sikre deg plass tidlig.

_DSF3168-Enhanced
1893 logo

Åpningstider:

Frokost:

  1. mandag - fredag
  2. lørdag - søndag

Lunsj:

  1. mandag - søndag

Middag:

  1. mandag - søndag

Bar:

  1. mandag - torsdag
  2. fredag - lørdag
  3. søndag

Kjøkkenet stenger kl. 21